diumenge, 7 de desembre del 2008

Ahir es va commemorar el 30è aniversari de l'aprovació de la constitució espanyola, una constitució hereba del franquisme que ens segueix negant les llibertats que tenim com a poble i el dret per l'autodeterminació. La democràcia espanyola no ens respecta a nosaltres, doncs l'única sortida que ens queda als catalans és no respectar-la nosaltres amb ella, tallar amb Espanya. Tenim de ser dignes de nosaltres mateixos i dir prou, en la nostra lluita només quedem nosaltres, i serem nosaltres els qui aconseguirem el que volem, i aconseguirem el que volem anant junts, sense partidismes ni etiquetes per davant, junts per Catalunya, perquè Catalunya només ens té a nosaltres, i hem d'apendre a fer-nos dignes a ella.


NO A LA CONSTITUCIÓ ESPANYOLA!
CATALUNYA LLIURE I CATALANA!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

i mentre ens estan destruint n'hi ha que paren més atenció al que anomenen l'alliberament social i amb ser internacionalistes i tot això, mentre Espanya s'ens està follant. Catalunya no té cap capacitat de decisió per ella sola, quina justícia social pretenen aconseguir formant part d'Espanya i França?
Primer independència, després serà l'hora de treballar en tots els altres àmbits, si hi som a temps...

CATALUNYA CATALANA!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb tu! Seguiu així UNCat!

Anònim ha dit...

jajajj
seguiu així?? si no cardeu ress ni vosaltres ni els botiflers d'E ni akells dels maulets, ke voleu akonsegir?

Anònim ha dit...

collons!! si creus que no cardem res aporta idees company, no cal que et digui que ens pots enviar un correu quan et vingui de gust, potser és que ets la peça clau per assolir l'independència, et torno a repetir que estàs convidat a aportar les teves grans idees quan tu ho desitjis xDD


PD: Ah, i no et demano que no facis cap falta, però collons, això no és el messenger eh!